Zomerlust
Zomerlust
ZomerlustZomerlust 9, 3332 BX Zwijndrecht
Zomerlustinfo@restaurantzomerlust.nlZomerlust+31 78 682 21 45
Zomerlust

Locatie

Ornament

Fijne Franse brasserie & intiem restaurant, een stijlvolle ontmoeting met de Franse keuken.

 

Aan de oevers van de Oude Maas is het goed toeven. Chef Wim Hoogvliet serveert hier traditionele Franse gerechten, maar dan wel in een modern jasje. Zomerlust beslaat twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de informele traditionele drukke Franse brasserie met gezellige bar en aangrenzend ruime terras. Op de etage kan er in een sfeervolle, intieme en rustige omgeving worden getafeld in het restaurant.

 

Het restaurant op de eerste etage is ideaal voor een zakelijke bespreking, een familiair diner of een romantisch samenzijn. Het restaurant heeft een riant balkon met een wijds uitzicht over de Oude Maas. Eventueel is de eerste etage ook exclusief voor uw eigen groep te reserveren.

Het prachtige karakteristieke pand, het uitnodigende terras aan het water, het sfeervolle interieur en de gevarieerde gerechten vormen een goede ambiance voor een stijlvolle ontmoeting met de Franse keuken.

????????????????????????????????????

Witte en zwarte brigade

Eindverantwoordelijk voor de keuken is Chef Wim Hoogvliet. “Met mijn culinaire team krijg ik alle ruimte voor mijn persoonlijke interpretatie op uiteenlopende niveaus.” Maître Oscar Wansink heeft de dagelijkse leiding in het restaurant en de brasserie. “Organiseren en leidinggeven aan de bediening heeft mijn passie en geeft mij de voldoening die ik nodig heb.”