Zomerlust
Zomerlust
ZomerlustZomerlust 9, 3332 BX Zwijndrecht
Zomerlustinfo@restaurantzomerlust.nlZomerlust078 - 68 22 145
Zomerlust

Restaurant

Ornament

Het is goed toeven aan de oevers van de Oude Maas. Aan deze rivier, in de oude kern van Zwijndrecht, is Zomerlust Brasserie & Restaurant gevestigd. De unieke ligging van deze eetgelegenheid biedt de gasten een adembenemend uitzicht over historisch Dordrecht en de voorbijtrekkende schepen op het water.

 

In het restaurant op de etage is een rustige ambiance gecreëerd. De warme kleuren, de met linnen gedekte tafels en het schitterende uitzicht op de rivier de Oude Maas met het zicht op het oude Dordrecht zorgen voor een stijlvolle, ontspannen en intieme sfeer u kunt met wat meer privacy lunchen of dineren.

We hanteren op beide verdiepingen dezelfde menukaart en maken geen verschil in de prijsstelling.

De gehele ruimte is eventueel te reserveren voor een evenement, receptie of een besloten lunch of diner. Maak uw keuze uit diverse menu’s, lunch- of diner gerechten. Het aangrenzende balkon biedt met mooi weer voldoende ruimte. Gastheer Carel Magermans ontvangt u graag in zijn sfeervolle restaurant, waar u in alle rust kunt genieten van de smakelijke gerechten en het uitgebreide wijnassortiment.